Uebsajte me mirëmbajtje dhe mbështetje 24/7

 Ne jemi agjenci kreative që punojmë me pasion.

Të gjithë i bëjnë gjërat paksa ndryshe nga kushdo tjetër. Ne kemi procesin tonë për krijimin e faqeve të internetit që siguron që faqja juaj e internetit të dalë saktësisht ashtu siç dëshironi. Shikoni procesin tonë më poshtë dhe si mund ta çojmë faqen tuaj të internetit në lartësi të reja. Fitoni një faqe interneti të bukur që konverton dhe ju merr klientë të rinj.

1. Takim fillestar

Ne do të takohemi me ju, personalisht ose në një takim në internet dhe do të diskutojmë kërkesat tuaja të faqes në internet. Ne diskutojmë çdo aspekt të projektit tuaj përpara, kështu, nuk ka kurrë ndonjë surprizë të keqe.

2. Faza e planifikimit

Ne hedhim një vështrim në markën tuaj dhe sigurojmë që ka diçka solide për të ndërtuar. Nëse jo, ne do t’ju ndihmojmë të zhvilloni markën tuaj për të siguruar që dizajni i faqes suaj të internetit të jetë në përputhje me çdo aspekt tjetër të biznesit tuaj.

3. Ueb dizajn

Pasi të jemi siguruar që marka juaj është e mirë, ne krijojmë modele të faqes kryesore të faqes suaj të internetit dhe çdo faqe tjetër që është thelbësore. Ne i shqyrtojmë modelet me ju, marrim komentet tuaja dhe bëjmë çdo modifikim që dëshironi.

4. Implementimi i dizajnit

Ne fillojmë ta ndërtojmë uebsajtin varësisht nga kërkesat e klientit. Atë dizajn që ka zgjedhur klienti ne e implementojmë. Kuptohet që, klienti nuk e ka “syrin” e dizajnerit, për këtë, dizajnerët e MerrWebit sugjerojnë më të mirën e mundshme për klientit. P.sh.: Përshtatjen e kontentit (ngjyrave, fotografive, fontit etj).

5. Zhvillimi i mbetur i uebit

Në këtë fazë ne përfundojmë pjesën tjetër të faqes suaj të internetit. Ne vijmë te ju edhe një herë për të marrë komente dhe për të bërë çdo modifikim në faqen e internetit që mund të dëshironi. Ne besojmë fuqimisht se nuk kemi mbaruar me dizajnimin e faqes tuaj të internetit derisa të jeni 100% të kënaqur me të.

6. Optimizimi dhe lansimi

Ne bëjmë çdo optimizim që kërkon uebsajti juaj – shpejtësia, SEO etj. Ne testojmë faqen tuaj të internetit në shfletues dhe pajisje të ndryshme për t’u siguruar që është perfekt. Së fundi, ne ose vendosim faqen e internetit në serverin tuaj, ose ju mund të flisni me ne për ta pritur atë në serverët që i përdorim ne.

Zhillimi uebsajteve

Uebsajte responsive.

Ekipi ynë zotëron një kombinim të rrallë të aftësive në marketing, zhvillimin e strategjisë, shkrimin kreativ, fotografinë, dizajnin grafik dhe zhvillimin e uebsajteve të internetit.

Ne krijojmë uebsajte që sjellin përfitime.

Misioni ynë

Uebsajtet që i ndërtojmë kanë këto karetkeristika si dhe më gjerë...

Disenj të bukur

Me kod të pastër

Font të bukur

SEO

Uebsajt mirë i organizuar

Marketing profesional

Shihni më poshtë disa nga të shumtat lloje që i ofrojmë:

Biznesore

Për jurisprudencë

eCommerce

Agjenci udhëtuese

Shëndetësore

Edukative

Gaming

Gazeta

Uebsajte me dizajne moderne.

Vite eksperiencë

Projekte të përfunduara

Punonjës

Na kontakto:

Ne jemi gati!
kontakti