Optimizim të shpejtësisë.

MerrWeb ofron optimizim të shpejtësisë. Nëse keni uebsajt dhe doni ta rrisni shpejtësinë e uebsajtit tuaj atëherë ne jemi zgjidhja! Nëse nuk keni uebsajt jua bëjmë ne dhe jua optimizojmë sitin për FREE.

 

Testoni shpejtësinë e uebsajtit tuaj për FREE.

Shpejtësi si raketë!

Shpejtësia e faqes është jashtëzakonisht e rëndësishme për çdo faqe interneti. Google dhe motorët e tjerë të kërkimit vëzhgojnë me kujdes se sa mirë ngarkohen faqet në faqen tuaj të internetit dhe mund të jetë faktori përcaktues midis marrjes së atyre renditjeve më të kërkuara. Pas 3 sekondash pritjeje, mbi 40 përqind e përdoruesve do të largohen nga faqja në të cilën janë, kështu që ju e vendosni veten në rrezik për të humbur pothuajse gjysmën e vizitorëve tuaj për shkak të shpejtësisë së ngarkimit të faqes suaj. Për të shmangur pakënaqësinë e klientit dhe për t’u kujdesur për vizitorët tuaj, është thelbësore të rrisni shpejtësinë e ngarkimit të faqes tuaj.

Rrite!

Pse uebsajti i ngadaltë dëmton seriozosht biznesin tuaj?

Shpejtësia e ngadaltë e ngarkimit të faqeve pengon faqet e internetit në pothuajse çdo industri. Nga e-commerce te faqet e udhëtimit, shumë kompani shohin më pak konvertime për shkak të shpejtësive të ngarkimit të faqeve mbi 3 sekonda. Google ka deklaruar se normat e fryrjes rriten me 32% për faqet që ngarkohen rreth 3 sekonda, dhe ato mund të rriten në 123% të ngarkimit të faqes tuaj rreth 10 sekonda.
Shpejtësia e ngarkimit të faqeve celulare ndikohet më së shumti nga kjo, pasi një faqe me madhësi 1.49 MB do të marrë rreth 7 sekonda për t’u ngarkuar në një lidhje 3G.

Shpejtësi se jo mahi!

Shihni më poshtë uebsajtin si ishte më parë:

Shpejtësi se jo mahi!

Shihni më poshtë uebfaqen si është tani:

Shpejtësi se jo mahi!

Siç po shihet edhe në fotot e sipërme, uebfaqja e klientit ngarkohej për 8.4 sekonda. Pasi na ka kontaktuar ndryshimi është marramendës! Nga 8.4 sekonda tani ngarkohet për 1.6 sekonda. A po thua WOW! E po, përdorim metodat më të avancuara! 🙂

 

Shpejtësi se jo mahi!

Hala nuk jeni bindur? Kliko KËTU për ta parë raportin vet!

Shpejtësi!

Le ta bëjmë më të shpejtë…

Hulumtimi dhe analiza e shpejtësisë së faqes.

Ekspertët tanë të shpejtësisë së faqes do të shikojnë pikat e forta dhe të dobëta që ka uebfaqja juaj dhe do të identifikojnë fushat problematike që duhet të rregullohen. Këto zona problematike mund të jenë një sërë gjërash nga imazhet e mëdha deri te kodi i paoptimizuar në pjesën e pasme të faqes suaj të internetit.

Gjejmë problemet dhe fillojmë rregullimin e tyre.

Pasi të identifikojmë zonat e ndryshme të faqes tuaj që kërkojnë vëmendje, ne do të zhytemi dhe do të fillojmë të bëjmë rregullime sipas nevojës dhe të rregullojmë çdo gabim që mund të ketë faqja juaj.

Gati dhe efikas për telefon.

Ne do ta testojmë me forcë faqen tuaj në pajisje dhe lidhje të shumta për t’u siguruar që gjithçka po ngarkohet saktë dhe siç duhet në të gjitha llojet e pajisjeve. Mbi 50% e trafikut në internet gjenerohet nga pajisjet celulare, kështu që faqja juaj duhet të jetë gati për këtë lloj trafiku.

Testim dhe monitorim shtesë.

Ekipi ynë do të sigurohet që të vazhdojë të testojë për çdo gabim që mund të kemi humbur dhe të monitorojë faqen tuaj të internetit për t’u siguruar që ndryshimet tona janë në fuqi.

DEKLARATA

Çfarë po thonë klientët?

Jam shumë me fat që MerrWeb është i përfshirë në biznesin tim, ata më kanë optimizuar një faqe interneti dhe më kanë ndihmuar me këshilla se si ta mbaj uebsajtin e optimizuar. Faleminderit MerrWeb që e bëre uebsajtin tim si tren japonez. 10/10

Gentuar Lushtaku

E-commerci im po shkonte shumë ngadalë. Kontaktova MerrWeb-in për të ma bërë qaren. M’u përgjigjën shpejt dhe ma shpejtuan uebsajtin tim. Ma kanë bërë si raketë! Tani nuk bezdisen vizitorët nga shpejtësia e vogël.

Ravi Saviour

Ekipi i MerrWeb-it çoi uebsajtin tim në tjetër nivel. Askurrë nuk e kisha menduar që do të ma shpejtonin aq shumë. Faleminderit MerrWeb!

Fadil Hyseni

1stlearntodrive

Blogu im ishte shumë i ngadaltë, kjo më bezdiste mua dhe vizitorët. Mjaftuan pak orë që ekipi i MerrWeb-it të ma bënte blogun shumë të shpejtë.

Sinan Berisha

Na kontaktoni:

Ne jemi gati!
kontakti