Disenj Grafik

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh të disenjit grafik si:  logo, flyer, video promovuese, strategji të ribrendimit, karta të biznesit, broshura, etj. Të gjitha këto i bëjmë duke u fokusuar në audiencën e synuar.

Zhvilloje markën tuaj përmes disenjit grafik inovativ.

Disenji Grafik është një mjet i fuqishëm për të qëndruar i rëndësishëm në botën dixhitale gjatë kohëve të fundit. Një grafikë e dizajnuar në mënyrë pragmatike mund t’ju ndihmojë në përcjelljen e mesazhit të markës tuaj te një gamë e gjerë e audiencave në internet. Kombinimi i dizajnit me përmbajtjen e menduar mirë ndihmon në detyrimin e konsumatorëve për të vepruar në lidhje me miratimet e produkteve dhe shërbimeve.

Për disenj ofrojmë:

Logo & Brendim

Nga dizajni i logos deri te zhvillimi i markës. Ne mund të ndihmojmë në rritjen e suksesit të brendit tuaj.

Marketing

Ne krijojmë një gamë të gjerë disenjesh si poster, flyer, kartë biznesi, qr kod e deri te  fletushkat dhe paketimet. 

Video promovuese

Krijimi i videove promovuese e rrisin biznesit tuaj dhe kanalet e mediave sociale. Është një mjet i shkëlqyer marketingu.

Ilustrime

Ilustrimi është një mënyrë fantastike për të çuar përpara markën tuaj. Lë përshtypje të mirë te klientët.

Pse keni nevojë për Shërbimet e Disenjit Grafik?

Disenji grafik është futur në jetën tonë në më shumë mënyra sesa mund ta kuptojë mendja njerëzore.

  • Përshtypjet e para janë zakonisht të fundit. Dhe, grafika ju ndihmon në krijimin e vetëm kësaj.
  • Grafikat ju ndihmojnë të përcillni një mesazh të përpunuar në një mënyrë koncize por me ndikim.
  • Ju mund të vendosni një themel për biznesin tuaj dhe të krijoni një identitet në treg.
  • Bizneset e çdo madhësie mund të përdorin shërbimet e disenjit grafik për t’u lidhur me audiencën e tyre.
  • Disenji Grafik mund të krijojë ndërgjegjësim, konsideratë dhe konvertim midis konsumatorëve.

Çmime të përshtatshme për këdo!

Zgjedhni një plan që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

.com

.net

.org 

.info

.live

Fjalët e klientëve:

|

Fjalët e klientëve:

Ravi Kiran

MerrWeb krijoi logon e kompanisë sonë dhe jam shumë i kënaqur. Gjithçka u bë në mënyrë profesionale. Faleminderit MerrWeb!

Ardit Muja

Call Centeri kishte nevojë për ribrendim. Ekipi i MerrWebit na ndihmoi me ide dhe me dizajne të ndryshme. Danke MerrWeb.