Search Engine Optimization

Çdo uebsajt interneti e shkëlqyer meriton optimizimin më të mirë të motorit të kërkimit. MerrWeb është një agjenci që përdor strategji të qëndrueshme kërkimi që ofrojnë rezultate afatgjata për klientët tanë. Nëse jeni të interesuar të flisni për shërbimet e SEO, ose thjesht dëshironi të dini gjendjen aktuale të SEO të faqes suaj të internetit në sytë e Google, le të fillojmë me një auditim falas...

Çka është SEO

Optimizimi i motorit të kërkimit është procesi i kalimit në një faqe interneti dhe për t’u siguruar që përmbajtja e tij të jetë e përshtatshme për Google dhe përdoruesit. Motorët e kërkimit përdorin atë që ne i quajmë “bots” ose “zvarritës të faqeve” për të marrë informacion në faqet e internetit në të gjithë ueb-in. Në mënyrë që faqja juaj të renditet në një nga këta motorë kërkimi – së pari duhet të optimizoni faqen tuaj në mënyrë që këta zvarritës të mund të indeksojnë lehtësisht faqet tuaja.

Analiza SEO e konkurrentëve

SEO është një lojë, dhe Google është arbitri. Gjithçka që bëjmë kur optimizojmë një faqe interneti është me synimin për të kaluar përpara konkurrentëve tuaj në Google. Ne po luajmë kundër bizneseve të tjera në zonën tuaj dhe Google është vetëm aty për t’u siguruar që të gjithë të luajnë mirë.

 

Shërbimet e SEO-së.

On-Page SEO

Përmirësoni shikueshmërinë tuaj në internet dhe fitoni trafik me cilësi të lartë. Në MerrWeb, ne sigurojmë që shërbimet tona SEO të përputhen me praktikat më të mira të motorëve të kërkimit për të rritur besueshmërinë e faqes suaj të internetit. Ekspertët tanë të SEO publikojnë përmbajtje unike, të pasura me vlerë, optimizojnë titujt tuaj dhe etiketat HTML dhe përdorin imazhe me rezolucion të lartë.

Off-Page SEO

Optimizimi jashtë faqes është thelbësor në krijimin e besueshmërisë së markës dhe rritjen e ekspozimit në internet. Bashkohuni me kompaninë tonë SEO dhe na lejoni t’ju ndihmojmë të demonstroni ekspertizën tuaj në industri. Ne shfrytëzojmë marketingun e mediave sociale, ndërtimin e lidhjeve dhe marketingun me ndikim për të gjeneruar lidhje të kualifikuara dhe vlerësime pozitive.

Local SEO

Statistikat tregojnë se 64 për qind e klientëve kërkojnë biznese lokale në internet. Përmirësoni renditjen lokale të SEO të kompanisë suaj me optimizimin e Google My Business (GMB) dhe tërheqni klientë me qëllime të larta. Ne optimizojmë profilin tuaj GMB dhe menaxhojmë reputacionin tuaj në internet për të rritur ndjekësit tuaj lokalë

E-Commerce SEO

Garantoni suksesin e biznesit tuaj në internet duke e vendosur faqen tuaj të tregtisë elektronike lart në motorët e kërkimit dhe duke nxitur konsumatorët për shitje. Ne i ndihmojmë bizneset të rrisin trafikun e tyre organik nga Google dhe motorë të tjerë kërkimi, duke ndihmuar në rritjen e ndërgjegjësimit të markës dhe shitjeve hyrëse.

 

Klient të kënaqur

%

Trafik i rritur

%

Fitimet u rriten