Merre menjëherë!

MerrWeb është zgjidhja juaj, për sukses të garantuar!
ÇMIMETSHËRBIMET
Mbështetje 24/7
Përditësime
Shpejtësi

Shërbimet :

UEBFAQE

Një faqe interneti është fytyra juaj në botën e internetit! Ajo e tregon se çka bëni dhe afron klientët te ju. Uebsajte biznesore/gazeta/ecommerce/kurse etj. Pako shumë të përshtatshme dhe responsive.

DIZAJN GRAFIK

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh të disenjit grafik si:  logo, flyer, video promovuese, strategji të ribrendimit, karta të biznesit, broshura, etj. Të gjitha këto i bëjmë duke u fokusuar në audiencën e synuar.

SEO

Për të qenë e suksesshme, faqja juaj e internetit duhet të renditet më lart në motorët e kërkimit. Motorët e kërkimit janë një burim i rëndësishëm për marrjen e informacionit. Ata bëjnë indeksimin e faqeve të internetit bazuar në fjalë kyçe.

MARKETING

Ne kemi aftësitë dhe ekspertizën për t’ju ndihmuar të përsosni pozicionin tuaj dhe të ekzekutoni një strategji marketingu të mirëmenduar.

EMAIL MARKETING

Email-i është ende një nga mënyrat më të mira për të mbajtur kontakte ose për të arritur klientë të rinj. Specialistët tanë do të bëjnë më të mirën për ju!

OPTIMIZIM I SHPEJTËSISË

A keni ndonjë uebfaqe dhe është shumë e ngadalshme? Ne ju garantojmë që do ta rrisim shpejtësinë e saj në mënyrë marramendëse! 

Uebsajtet që i ndërtojmë janë:

Të përdorshme

I gjithë ekipi profesional i MerrWeb-it primare ka: Shërbimet që ne i ofrojmë të jenë të lehta për t’u përdorur. Kur një uebsajt është i lehtë për t’u përdorur është edhe profitabil.

Siguri

Siguria është diçka që të gjithë e duan! Ne në MerrWeb e duam edhe më fort se ju! Ne ju sigurojmë që uebsajti juaj do ta ketë një Certifikatë SSl dhe do të mbrohet nga hakerët.

UI/UX

Specialistët tanë të UI/UX janë përgjegjës për ofrimin e një eksperience të shkëlqyer të përdoruesit duke ofruar dizajn të jashtëzakonshëm.

Çmime të përshtatshme për këdo!

Zgjedhni një plan që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

.com

.net

.org 

.info

.live

Fjalët e klientëve:

Jam shumë me fat që MerrWeb është i përfshirë në biznesin tim, ata më kanë optimizuar një faqe interneti dhe më kanë ndihmuar me këshilla se si ta mbaj uebsajtin e optimizuar. Faleminderit MerrWeb që e bëre uebsajtin tim si tren japonez. 10/10

Gentuar Lushtaku

Puna me MerrWeb-in ishte vendimi më i mirë i biznesit që mund të kisha marrë. Që në fillim u ndjeva në duar të sigurta; ata donin të kuptonin punën time - ta shihnin atë përmes syve të mi, të merrnin një pamje sa më të plotë dhe të saktë që të ishte e mundur para se të merrnin parasysh kontributin e tyre. 

Florim Lezi

Jam shumë me fat që MerrWeb është i përfshirë në biznesin tim, ata më kanë krijuar një faqe interneti krejt të re dhe më kanë ndihmuar me punën e SEO në baza të rregullta. Faleminderit MerrWeb që e çoi biznesin tim në nivelin tjetër. 10/10

Hafiz Waleed

Designer, Waleed Design

"
send-column-bg-2

MERRE

15 + 4 =

MERRE

8 + 15 =