Për ne

Ne jemi MerrWeb!

MerrWeb daton që nga 21 janar 2022. U themelua nga një student, pasionant i teknologjisë. Merrweb numëron 4 pjesëtarë në ekipin e tij.

WordPress dizajner

Web developer,

Grafik dizajner  dhe

Ekspert të SEO-së.

Ndonëse themeluar së fundmi, pjesëtarët e MerrWebit kanë punuar si freelancer me vite të tëra. Menduam: Pse mos ta hapim një agjencion dhe e hapëm.

Rikujtojmë thënien e famshme:

“Mënyra më e mirë për të filluar diçka është të ndaloni së foluri dhe ta bëni atë.”
Walt Disney.
….
Nëse edhe ju keni ndonjë ide, na kontaktoni. Takohemi, flasim dhe e zhvillojmë atë që e keni në mendje. 🙂

Jam shumë me fat që MerrWeb është i përfshirë në biznesin tim, ata më kanë optimizuar një faqe interneti dhe më kanë ndihmuar me këshilla se si ta mbaj uebsajtin e optimizuar. Faleminderit MerrWeb që e bëre uebsajtin tim si tren japonez. 10/10

Gentuar Lushtaku

Puna me MerrWeb-in ishte vendimi më i mirë i biznesit që mund të kisha marrë. Që në fillim u ndjeva në duar të sigurta; ata donin të kuptonin punën time - ta shihnin atë përmes syve të mi, të merrnin një pamje sa më të plotë dhe të saktë që të ishte e mundur para se të merrnin parasysh kontributin e tyre. 

Florim Lezi

Jam shumë me fat që MerrWeb është i përfshirë në biznesin tim, ata më kanë krijuar një faqe interneti krejt të re dhe më kanë ndihmuar me punën e SEO në baza të rregullta. Faleminderit MerrWeb që e çoi biznesin tim në nivelin tjetër. 10/10

Hafiz Waleed

Designer, Waleed Design