Politika e privatësisë

Çfarë bëjmë (dhe nuk bëjmë) me të dhënat që ju na jepni.

Çfarë informacioni mbledhim?

Ne mbledhim informacion personalisht të identifikueshëm nga ju vetëm kur hyni në faqen tonë ose kur futni informacion në fushat tona të formularit. Mund t’ju kërkohet të shkruani: emrin, adresën e postës elektronike, adresën e postës ose numrin e telefonit.

Për çfarë e përdorim informacionin tuaj?

Çdo informacion që mbledhim nga ju mund të përdoret në një nga mënyrat e mëposhtme:

 • Për të personalizuar përvojën tuaj:
  (informacioni juaj na ndihmon t’u përgjigjemi më mirë nevojave tuaja individuale)
 • Për të përmirësuar faqen tonë të internetit:
  (ne përpiqemi vazhdimisht të përmirësojmë ofertat tona të internetit bazuar në informacionin dhe komentet që marrim nga ju)
 • Për të përmirësuar shërbimin ndaj klientit:
  (informacioni juaj na ndihmon t’u përgjigjemi në mënyrë më efektive kërkesave tuaja për shërbimin ndaj klientit dhe nevojave për mbështetje)
 • Për të dërguar emaile periodike:
  (adresa e emailit që jepni mund të përdoret nga fushata emaili të automatizuara, të bazuara në nxitje për t’ju dërguar informacione, për t’iu përgjigjur pyetjeve dhe/ose kërkesa ose pyetje të tjera)
 • Për t’ju kontaktuar:
  (nëse kërkoni që ne t’ju kontaktojmë)

Si e mbrojmë informacionin tuaj?

Ne zbatojmë një sërë masash sigurie për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal kur futni, dorëzoni ose aksesoni informacionin tuaj personal. Informacioni juaj ruhet në një   bazë të dhënash të mbrojtur me fjalëkalim .

A përdorim cookies?

Po, “Cookies” janë skedarë të vegjël që një sajt ose ofruesi i tij i shërbimit i transferon në hard diskun e kompjuterit tuaj nëpërmjet shfletuesit tuaj të internetit (nëse e lejoni) që u mundëson sajteve ose sistemeve të ofruesve të shërbimeve të njohin shfletuesin tuaj dhe të kapin dhe mbajnë mend informacione të caktuara.
Ne përdorim cookie për të na ndihmuar të kujtojmë, kuptojmë dhe ruajmë preferencat tuaja për vizitat e ardhshme dhe të përpilojmë të dhëna të përgjithshme rreth trafikut të sajtit dhe ndërveprimit të sajtit, në mënyrë që të mund të ofrojmë përvoja dhe mjete më të mira të sajtit në të ardhmen. Ky informacion është mbledhur në një formë anonime që nuk përfshin asnjë informacion personalisht të identifikueshëm. Asnjë informacion personalisht i identifikueshëm nuk mblidhet në këtë faqe interneti, përveç nëse ai informacion dorëzohet në mënyrë eksplicite përmes një formulari plotësues. Për shembull, kërkohet një paraqitje e adresës së emailit për të punuar me ne https://www.merrweb.com/ dhe përdoruesit do të kenë mundësinë të japin këtë informacion ose jo.

Ky informacion anonim i krijuar nga skedarët “cookies” transmetohet në Google ku përpunohet për të gjeneruar raportime anonime, të përgjithshme mbi aktivitetin e faqes në internet në mënyrë rigoroze për domenin https://www.merrweb.com/. Këto raporte përdoren për të fituar njohuri mbi mënyrën më të mirë për të optimizuar përvojën, përmbajtjen dhe marketingun e përdoruesit https://www.merrweb.com/.

Remarketing

Cookies përdoren gjithashtu për të shfaqur reklamat e rimarketingut, bazuar në vizitat e mëparshme të përdoruesit në https://www.merrweb.com/, nëpër internet.
Reklamat e rimarketingut shfaqen përmes rrjetit të reklamave të Google. Përdoruesit mund të tërhiqen nga përdorimi i cookies nga Google në çdo kohë duke vizituar Menaxheri i Preferencave të Google Ads.

A u zbulojmë ndonjë informacion palëve të jashtme?

Ne nuk  shesim, tregtojmë ose transferojmë palëve të jashtme informacionin tuaj personal të identifikueshëm. Kjo nuk përfshin palët e treta të besuara që na ndihmojnë në funksionimin e faqes sonë të internetit, kryerjen e biznesit tonë ose shërbimin ndaj jush, për sa kohë që ato palë bien dakord ta mbajnë këtë informacion konfidencial. Ne gjithashtu mund të publikojmë informacionin tuaj kur besojmë se lirimi është i përshtatshëm për të respektuar ligjin, për të zbatuar politikat e faqes sonë ose për të mbrojtur të drejtat, pronën ose sigurinë tonë ose të të tjerëve. Megjithatë, informacioni i vizitorit jo-personal i identifikueshëm mund t’u jepet palëve të tjera për marketing, reklamim ose përdorime të tjera.

Lidhje të palëve të treta

Herë pas here, sipas gjykimit tonë, ne mund të përfshijmë ose ofrojmë produkte ose shërbime të palëve të treta në faqen tonë të internetit. Këto sajte të palëve të treta kanë politika të veçanta dhe të pavarura të privatësisë. Prandaj, ne nuk kemi asnjë përgjegjësi ose përgjegjësi për përmbajtjen dhe aktivitetet e këtyre faqeve të lidhura. Megjithatë, ne kërkojmë të mbrojmë integritetin e faqes sonë dhe mirëpresim çdo reagim rreth këtyre sajteve.

Vetëm Politika e Privatësisë në internet

Kjo politikë e privatësisë në internet zbatohet vetëm për informacionin e mbledhur përmes faqes sonë të internetit dhe jo për informacionin e mbledhur jashtë linje.

Termat dhe Kushtet

Ju lutemi vizitoni gjithashtu seksionin tonë të kushteve dhe kushteve që përcakton përdorimin, mohimet dhe kufizimet e përgjegjësisë që rregullojnë përdorimin e faqes sonë të internetit në www.mandywebdesign.com

Pëlqimi juaj

Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni politikën e privatësisë së faqeve tona të internetit.

Ndryshime në politikën tonë të privatësisë

Nëse vendosim të ndryshojmë politikën tonë të privatësisë, ne do t’i postojmë ato ndryshime në këtë faqe.

Duke na kontaktuar

Nëse ka ndonjë pyetje në lidhje me këtë politikë të privatësisë, mund të na kontaktoni duke përdorur informacionin e mëposhtëm.

Uebaqja e internetit:
www.merrweb.com