Latest Articles

Nel settore della tipografia e della stampa.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Ekipi ynë

Valmond Spahiu

Valmond Spahiu

CEO/FOUNDER

Ç’kemi! Unë jam Valmondi, CEO & FOUNDER i MerrWeb-it. Studioj gjuhë shqipe dhe krijimin e uebsajteve e kam pasion, tani edhe profesion.

Arman Shohan

Arman Shohan

Web Developer/Wordpress Developer

Tung! Unë jam Arman Shohan nga Bangladeshi. Kam  përfunduar shkencat kompjuterike dhe kam krijuar më shumë se 60 uebsajte. Kohët e fundit fillova të punoj për MerrWeb-in.

Sefer Krasniqi

Sefer Krasniqi

Dizajner Grafik

Përshëndetje! Unë jam Sefer Krasniqi. Punoj si dizajner grafik tash e një kohë. U bashkova me MerrWeb-in veç për një qëllim. Për të ofruar shërbime cilësore.